Måndag

Måndag igen... som om det har någon betydelse när man jämt är ledig. ;-) Det känns fortfarande som semester trots att Björn har börjat jobba och skolorna i Sverige har börjat. Här i Tjeckien börjar barnen skolan 3 september så Ebba har extra långt sommarlov. Mattias däremot ska plugga via Sofia Distans i Stockholm och har "flytande start".
För att komma igång med skolan har Mattias, Hanna och Elin planerat de närmaste två veckornas skolarbete och de har en hel del att göra. De följer ju svensk läroplan för respektive årskurs men har mycket eget ansvar och måste söka mycket information på egen hand. Sommarlovet är med andra ord slut för tonårsligan!
Eftersom Lotta och tjejerna var här så passade vi på att äta lite lunch tillsammans. Inte dumt alls att sitta i uteköket i sommarvärmen. Tacopaj och ost/skinkpaj med sallad blev dagens lunch. Jag var faktiskt uppe redan 06.30 och gjorde pajdeg och stekte tacofärs. Gott blev det i alla fall så nu kan ni räkna ut vad Björn får i sin lunchlåda imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0