Fredag i byn

Det verkar som att det mest spännande man kan göra i Ronneby kommun en fredagskväll, förutom att ta EPA-traktorn från Backaryd och köra i ett varv i city och tuta, är att ta sin upphottade volvo och göra samma sak. Antar att det är åldern som avgör vilket av fordonen man väljer. Själv tycker jag att det är lite mer spännande att ta hundarna på kisserunda runt kyrkan i mörkret. Ett spöke tar ju ändå inte ett annat. Vad gör ni för kul en fredagskväll?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Känner igen det där... Alltså inte Epa-traktorn men lugnet och tystnaden. Lite annat än i centrum av Pardubice. En kul fredagkväll hemma är väl pizza och ett glas rödvin framför körslaget och sen somna gott eller??

Vad säger du om v. 9? Om det är ok för dig så kommer jag på tisdagkvällen... Kramis Lotta

2009-01-18 @ 16:01:58
Postat av: Rebecca

Jättekul om du kommer. Ska bara kolla mitt schema först så jag inte lovar en massa och sedan jobbar. Jag hör av mig! Kram

2009-01-18 @ 19:58:27
URL: http://pardubice.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha! Snälla säg till nästa gång- har alltid drömt om att få åka raggar-runda i ronneby ;)

2009-01-19 @ 18:06:05
URL: http://www.fitnessdesi.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Desi, vi kan väl ställa oss vid torget och lifta någon helgkväll när det inte finns andra planer. Är dock inte så säker på att vi får åka med. Det kan ju vara så att EPA-pojkarna har blivit varnade för "fula tanter".

2009-01-19 @ 20:04:20
URL: http://pardubice.blogg.se/
Postat av: emelie

åh jag är avis att du är på svensk mark och kan smaska i dig "riktigt" godis! (ler)hoppas ni har det jätte bra. jag känner att jag lever genom datorn haha. får ge mig ut på upptåg. några förslag? kram

2009-01-20 @ 13:54:53
Postat av: Åsa

Hallå Rebecca! Vart håller du hus nuförtiden! Saknar ju dina rapporter! Min systerdotter har utmanat sin moster med några söta frågor. Tänkte att bjuda in dej så du har nått att blogga om :) Kolla på min blogg så ser du vad vi vill veta! Ha det så bra!

2009-02-01 @ 12:53:18
URL: http://asa-s.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0