Ebba lagar Ungkarlens frestelse

I lördags kväll skulle Ebba bjuda familjen på mat. Både hon och Mattias är väldigt duktiga i köket och det är hur lyxigt som helst att bli bjuden på middag hemma.
Ebba hade bestämt att hon skulle göra sitt paradnummer "Ungkarlens frestelse" Inte världens nyttigaste maträtt, men fantastiskt god! Till detta serverade hon sallad med mozzarella och ett gott vitlöksbröd som hon gjorde av baguetter fyllda med hemmagjort vitlökssmör. Supersmaskigt alltihop! Vi åt och njöt av varenda tugga! Jag tror att hon delar med sig av receptet om ni frågar snällt.


   Vaddå Mat-Tina? Vi har vår egen Mat-Ebba!

Kommentarer
Postat av: Desi

Åhh.. det ser riktigt gott ut!! Kan man hyra Ebba de dagar då man inte orkar stå i köket själv ;) Skulle garanterat bli nöjd med hennes matlagning!! Kram

2008-03-07 @ 10:25:52
URL: http://www.fitnessdesi.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Desi,
Visst kan du hyra in henne i köket om du vill, men jag måste varna dig... Ungkarlens frestelse innehåller ingen sojamjölk, keso eller annat hälsosamt. Jag skulle nog våga påstå att den innehåller allt som är så långt från din diet man kan komma. Och passar du dig inte kanske hon bakar en sockerkaka också för det är hon också jättebra på!

2008-03-07 @ 13:51:13
URL: http://pardubice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0