Saras möhippa

I lördags hade vi möhippa för Sara. Dagen började självklart med kidnappning, som sig bör. Den intet ont anande Sara fick klä sig i silvertights och baddräkt med tillhörande slöja. Tjusigt värre! Medan vi andra åkte minibuss med Jacko som snällt nog ställde upp som chaufför, så fick Sara klä på sig skinnställ och hjälm och därefter hoppa på bönpallen på en motorcykel.

                                    


Första målet var Kladruby där vi fick åka åka med ett av de berömda ekipagen med häst och vagn. Underbart vacker natur och väldans smaskig picnic med ost, vin och annat gott. Efter det var det dags för jättefotboll som resulterade i diverse småblessyrer i form av skrapsår och blåmärken, och ett gäng smutsiga möhippedeltagare. Lagom smutsiga och ofräscha så fick vi en salsakurs på gräset innan vi åkte tillbaka till Pardubice för att duscha och fräscha till oss inför kvällen.

                           

Sara fick nu en ny utstyrsel och vi gav oss ut på stan för mat och mer dricka.
På torget fick Sara chansen att visa upp sina nyförvärvade salsakunskaper och det var många män, den ena mer generad än den andra, som fick chansen att dansa med den blivande bruden. Sara som bjöd på sig själv till hundra procent lät inte en enda förbipasserande man smita förbi, utan kopplade direkt på stora charmen och fick även de mest stela att svänga sina lurviga.
Kvällen/natten avslutade vi på PataPuf där Mojitos och Tequila fick Saras röda lackskor att nästan glöda på dansgolvet.

                                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0