Back in town

Efter jätteroligt mosterbesök i Prag, weekend i Venedig, julfirande i Tjeckien och nyår hos syster med familj har jag och kidsen landat i lägenheten i Ronneby. Ikeakartonger och lånade lampor räddade de första veckorna och nu börjar vi få lite struktur på vardagen.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Har ni blivit med lägenhet??? Ska du börja jobba direkt? Är Björn kvar i Tjeckien??? Många frågor...man blir så förvirrad när en bloggerska går under jorden så länge :) God fortsättning på det nya året i alla fall. Kram Åsa

2009-01-12 @ 17:15:23
URL: http://asa-s.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Åsa: Ja, jag förstår att det blir många frågor... :)

Vi sålde huset när vi flyttade till Tjeckien så nu bor vi i en lägenhet mitt i Ronneby. Inte nog med att vi kan se granen på torget genom fönstret, vi kan också höra varje epa-traktor från Backaryd som ska in till stan och tuta lite på fredagskvällarna. Jag börjar jobba igen 2 februari, samma jobb som innan dvs IVA, men självklart så ska jag plugga färdigt till barnsjuksköterska under tiden. Björn är kvar i Tjeckien kontraktstiden ut, dvs 1 augusti. Det är ju inte så långt bort, bara en timme drygt med flyg plus lite tåg på det.

God fortsättning själv förresten! Såg att ni hade haft det bra i Thailand.

2009-01-14 @ 15:40:31
URL: http://pardubice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0