Tjejsemester utan flickidoler

Jag och Ebba har tillbringat ett par dagar i Dortmund, Tyskland. Tanken med resan var att Ebba skulle få gå på konsert med Tokio Hotel som enligt henne är absolut bäst i världen. Tråkigt nog så fick sångaren opereras och Europaturnéns återstående spelningar skjutas på framtiden. Eftersom vi ändå hade flygbiljetter och hotell så bestämde vi att det fick bli en tjejsemester istället. Vi hade ett par riktigt mysiga dagar i Dortmund och Ebba fick testa sina kunskaper i tyska. Det gick jättebra och jag var mycket imponerad!
Förutom shopping och promenader på stan så tillbringade några timmar på Dortmunds zoo. Det fanns massor av djur och vi hittade våra olika favoriter. Medan jag föll för girafferna och den bedårande kamelungen så fastnade Ebba mer för rovdjuren. Hon tyckte bäst om tigrarna och de afrikanska vildhundarna. Aporna och sjölejonen var ju som alltid fantastiskt charmiga.
Nu hoppas vi att Tokio Hotel kan spela snart igen så att vi kan gå på deras konsert. Vi konstaterade båda två att vi gärna åker tillbaka till Dortmund.


         
                                     Learning by doing

        
                                                                       Spanar fåglar... och killar

       
 

Kommentarer
Postat av: Desi

Vilka härliga bilder!!

2008-04-03 @ 17:58:58
URL: http://www.fitnessdesi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0