Lördag på LEGO

I lördags åkte vi hemifrån tidigt för att, tillsammans med ett glatt gäng som Cecilia hade samlat ihop, göra ett besök på LEGO i Kladno väster om Prag. Ett jätteroligt studiebesök där vi fick se hur de bit för bit bygger upp de stora LEGO-modellerna som finns på Legoland och andra nöjesparker runtom i världen. Superhäftigt! Det är verkligen fantastiskt att det går att göra så mycket med hjälp av små klossar. Själv funderar jag över hur många bitar jag kan tänkas behöva för att bygga en stor Darth Vader att ställa i hallen.

  Cecilia uppäten!            Vilka spiror!

Efter LEGO fick Björn en rundtur på ISP eftersom han inte kunde följa med oss i onsdags. Sedan hann vi med ett besök på IKEA också. Förutom de obligatoriska köttbullarna i restaurangen så blev det förståss lite shopping både i varuhuset och i godis-/matavdelningen. Nu finns det åter lingonsylt i skafferiet och Marabouchoklad i skåpet.

  På IKEA i Prag               Frestande svenska köttbullar

Kommentarer
Postat av: Åsa

Måste vara fantastiskt att åka till IKEA och svenskshoppen när ni längtar hem :)

2008-04-07 @ 13:02:41
URL: http://asa-s.blogspot.com/
Postat av: Rebecca

Ja, vi gör oftast av med mer pengar bland maten än bland "prylarna". Kalles kaviar, mjölkchoklad,Ahlgrens bilar och annat livsnödvändigt. Vi, precis som många andra, väntar bara på att de ska komma på att en av de saker vi längtar mest efter är osötade flingor typ Havrefras.

2008-04-07 @ 13:50:00
URL: http://pardubice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0