Kusinbesök

Masse, Eva och barnen har varit hos oss i Tjeckien några dagar. Vi har haft jättetrevligt och har hunnit med en hel del trots att Björn bara var ledig på helgen. I onsdags och torsdags rörde vi oss i Pardubices centrum. Det blev en hel del skoshopping, men även Cafe Bajer, leksaksaffärer, langos med ketchup(!) och besök på barnens skola. Tobias och Masse tog en vända upp i tornet vid torget men jag, Sofia och Eva insåg att det var liiiite för högt för att passa oss.
Vi hade planerat in en vända till Prag i lördags. Efter ett besök på marknaden i Holesovice, där Masse och Björn shoppade Lacostetröjor så att de klarar sig i många år framöver, så tog vi en rejäl rundtur till fots i de centrala delarna av Prag. Mattias, Ebba och Tobias valde att stanna hemma i Mnetice, men Sofia trampade på duktigt bland trappor och kullersten. Synd att vi inte hade stegräknare på oss för vi gick jättelångt.
I söndags hade vi en lugn och slapp förmiddag hemma och sedan åkte vi och bowlade.  Strike efter strike blev det! Alla barnen är superduktiga. Björn skulle naturligtvis göra en "Kingpin" och sträckte vänster skinka. Så går det när man ska stila!
Igår var det dags för Anderssons att flyga tillbaka hem igen, men vi har hört ryktas om att det finns vissa planer på en resa hit till våren. Det ser vi fram emot!
           


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0